Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in en om ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 9 juli 2012

Weerspraatje...


Afgelopen week prachtig mooi weer, althans als je van variatie houdt. Zon... heel veel zon, regen... enorme hoosbuien, hagel...stenen zo dik als stuiters en dat alles vergezeld met soms schitterende luchten.

Regelmatig heb ik in de 'vensterbank' gezeten om te genieten van de prachtige luchten. Daar zit je heerlijk droog, kussen om op te zitten en dit uitzicht op de wolkenpartijen...






Alle bovenstaande foto's zijn vanuit de 'vensterbank' genomen. Het leuke is dat de luchten continu veranderen.

Tot twee keer toe kwamen de hagelstenen met bakken tegelijk naar beneden gekletterd.


Vidor had grote pret, hij rende als een dolle-mannetje in het rondte, zoveel ballen tegelijk gaf groot feest en maar vangen.


Zo snel als de buien kwamen... zo snel vertrokken ze weer. Scheen de zon weer volop. Dubbele regenbogen, zelfs één die in onze tuin uitkwam... helaas geen pot met goud. Even goed kijken, dan zie je hem in onze tuin eindigen... ik heb nog gerend, TE LAAT... de pot was weg.



Mooi weer, echt van alles wat. Ook nog wat onweer... leuk leuk leuk... een week volop genieten, nou ja! Beetje overdreven, maar toch! Veel variatie.
Zo... dat was even het weerspraatje, je raakt er niet over uitgesproken hè? Temperatuur was veelal boven de 20 graden... 's nachts, gelukkig, niet ;-)

5 opmerkingen:

Dees zei

Prachtige foto's!

Walter zei

Ai, Dees was me voor! ;-)

Cilia zei

Hoi Dees,
Ik denk... ik weet haast zeker, dat je de dagen alweer aan het aftellen bent. Altijd heerlijk hier hè?
Groetjes, Cilia

Cilia zei

:0) :0) :0) :0) :0)
Andere keer even wat sneller hè!
Groetjes, Cilia

Cilia zei

Ha Annette,
Gossie wat zonde zeg, dus... geen hagelstenen daar bij jullie?
Jaaaa... ik vind dit een zalig weertje, mag om mij zo de gehele zomer blijven. Ik kan me zelfs dagelijks douchen zonder bevreesd te zijn dat onze put leeg gaat, we zijn hier afhankelijk van bronwater hè! Bijna altijd genoeg water, maar bij extreme droogte niet. Vorige zomer, ik had de douche net klaar, sprintje trekken om te douchen, was er geen water meer ;-)
Jij ook veel goeds toegewenst, Cilia